De wereld van Plastic

Het voorleesboek ‘De Wereld van Plastic’ is speciaal gemaakt voor de 8e editie van de voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid, die plaats vond op 10 oktober 2016. Gemotiveerde pabo-studenten uit het hele land hebben voorleesverhalen geschreven over het thema Plastic. De 16 beste verhalen zijn gebundeld in dit rijk geillustreerde boek. De schrijvers hebben zich laten inspireren door de tekeningen en kunstwerken van kinderen van de basisschool. Tijdens de voorleesactie zijn de verhalen op meer dan 3000 basischolen voorgelezen.

U kunt ’De Wereld van Plastic’ nu voorbestellen bij ons voor de prijs van 9,90 euro per boek, dat is exclusief 6 procent btw en verzendkosten. Bij bestellingen van minimaal tien boeken krijgt u een extra korting en betaalt u 8,90 euro per boek, exclusief 6 procent btw en verzendkosten. Van ieder verkocht boek gaat één euro naar de voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid 2017. Deze actie loopt tot 15 november.

Zodra er een totaal aantal van 2000 boeken of meer is voorbesteld, gaan we herdrukken en leveren. Het streven naar levering is eind november, dus ruim op tijd voor de feestmaand december. Zodra we gaan herdrukken, ontvangt u van ons een bericht. Doe nu uw voorbestelling en draag bij aan duurzaam onderwijs!

Kijk voor meer informatie op: http://www.dewereldvanplastic.nl/voorbestellen.html

ISBN/EAN: 978-90-824501-1-8